Десять депутатов ПР и два внефракционных объявили о поддержке украинского народа (заявление)

Ми, група народних депутатів України, закликаємо сьогодні, 20 лютого 2014 року, о 15.00 терміново скликати засідання Верховної Ради для повернення парламентсько-президентської форми правління.
 Закликаємо всіх небайдужих колег-депутатів приєднатися та взяти на себе відповідальність за врегулювання ситуації, що склалася у країні.

Раніше ми неодноразово заявляли про те, що необхідно припинити протистояння та піти на переговори для прийняття компромісного рішення у стінах Верховної Ради України. Але наші заклики були проігноровані діючою владою та керівництвом Верховної Ради України.

Зараз ми бачимо, що це призвело до бойових дій на вулицях міст, кровопролиття, численних жертв по обидва боки протистояння. Однозначно, влада повинна захищати права та інтереси свого народу, а не вести війну з громадянами.

Ми — народні депутати, нас обрав народ України, ми діяли і будемо діяти лише на захист прав наших виборців задля збереження Української держави, життя людей та порядку і спокою у країні.

Офіційно заявляємо, що ми засуджуємо дії, направлені на ескалацію збройного конфлікту, закликаємо обидві сторони до припинення агресивних дій та до початку мирних переговорів за участю міжнародних наглядачів з ЄС (Германії, Польщі), Росії та США.

Окрім того, звертаємось до військовослужбовців внутрішніх військ, підрозділів МВС та СБУ з проханням виконувати присягу народу України, не виконувати злочинні накази, спрямовані на застосування вогнепальної зброї, не допускати участі правоохоронних органів у провокаціях із застосуванням кримінальних елементів проти мирного населення та мітингувальників по всій Україні.

Ми заявляємо про підтримку українського народу та його волевиявлення. Просимо Благословіння Господнього, Помочі Божої, Покрова Пресвятої Богородиці задля миру в Україні.

Народні депутати:

Зубик Володимир Володимирович,
Смітюх Григорій Євдокимович
Деркач Андрій Леонідович,
Кузьмук Олександр Іванович,
Пехов Володимир Анатолійович,
Продивус Володимир Степанович
Струк Володимир Олексійович
Сорока Микола Петрович
Бондар Віктор Васильович
Тихонов Віктор Миколайович
Табалов Олександр Миколайович
Табалов Андрій Олександрович

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам